maandag 23 maart 2009

Geweldig!!!

Het afgelopen weekend ben ik naar het Scrap-a-licious event geweest. Dit was georganiseerd door Corinne Delis en het was echt geweldig!!!
Vrijdagavond ben ik samen met Yvonne van SBN al naar Veghel gereden. Yvonne moest haar "winkel" al opzetten voor de volgende 2 dagen, en ik heb haar daarbij geholpen.
Zaterdag heb ik lekker workshops gevolgd en tussendoor ook nog wat geholpen bij het winkeltje. Berdien was er ook om Yvonne te helpen, maar volgens mij hebben ze vooral lekker veel zitten kletsen!!! Ook gezellig...
Ook heb ik mogen kennismaken met Haggith en Liesbeth. Dit zijn ook nieuwe leden van het designteam van SBN. Volgens mij hebben we echt een gezellig team zo!!! Ik heb er zin in om verder met hen samen te werken.
De workshops vond ik erg gaaf. Vooral omdat je dan toch dingen doet, die je (ik) normaal echt niet doet.... zoals kliederen met verf. Eigenlijk niet echt mijn ding, maar ontzettend leuk om toch eens te doen. En ik ga vast en zeker wel wat ideetjes van deze workshops gebruiken in de toekomst!
Bij de loterij (waar ik zelf niet bij aanwezig was) heb ik 4 (!!!!!!) gave prijzen gewonnen... Ik was helemaal blij toen ik dit zondag hoorde! Vooral de 2 prijzen van American Crafts waren geweldig!Deze week zal ik nog wat foto's hiervan op het blog zetten. Mijn week kan niet meer stuk...

2 opmerkingen:

  1. Oooo, dat klinkt allemaal wel heel gaaf! Nou baal ik nog meer dat ik niet kon!
    Ben benieuwd naar je prijzen en natuurlijk naar wat je gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hello sweetheart :)

    just dropping by to say hello... hi. .!!! love your works!

    BeantwoordenVerwijderen