zaterdag 18 december 2010

Update

Altijd te weinig tijd.... zeker in december. Maar toch eindelijk tijd om wat LO's op mijn blog te plaatsen, want anders ga ik wel erg achterlopen!

Deze LO's heb ik bijna allemaal (gedeeltelijk) op de cropmarathon van 6 november bij SBN gemaakt. Wat een heerlijke manier toch om te kunnen shoppen, te kletsen en... te scrappen!

1e LO: Foto's gemaakt op het strand van Miami. We waren hier met z'n tweetjes op vakantie in november 2009. Helaas was het heerlijk warm, maar stond er echt veel wind (tropische storm Ida, zelfs nog even hurricane Ida geweest, maar toen was hij nog ver weg op de oceaan). We konden dus echt niet op het strand liggen, helaas. Wel mooie foto's kunnen maken, omdat er dus bijna geen mens was. Mijn fototoestel moest wel s'avonds in de revisie en "ontzandt" worden.


2e LO: Foto gemaakt op dezelfde ochtend, ook op het strand van Miami. Wat een gave huisjes zijn dit toch! Zooooo kleurrijk, dat vraagt ook om een pittige kleur op de LO. Daarom gekozen voor het felle geel, gecombineerd met de oranje letters en de leuke vlaggetjeslijn.

3e LO: Foto gemaakt tijdens dezelfde vakantie naar Florida in november 2009. We zijn met de auto doorgereden naar Key West. Wat geweldig is het hier! Deze fiets kwam ik zomaar tegen in een straatje. Wat een mooi plaatje! Die moest op de foto!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je LO's op SBN ook al bewonderd, ze zijn echt weer super, zeker de laatste vind ik geweldig.
  Zo knap dat je dat kan, scrappen en beppen tegelijk, ik kan maar een ding tegelijk... dus met scrappen geen multi tasken voor mij, haha.

  Fijne feestdagan alvast Brenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn ze gaaf! vooral die tweede, zo kleurig, dat is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal leuk, maar de fiets krijgtvde eerste prijs

  Gr. Wil

  BeantwoordenVerwijderen