donderdag 26 mei 2011

CFY#13

Hallo dames... Eindelijk is het gelukt om een blogbericht te plaatsen, gisteren lukte het telkens niet! Wat vervelend hé, al die problemen met Blogger. Ook het plaatsen van berichtjes lukt de laatste tijd wel vaker niet.

Maar..... het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij CFY. Weer een hele leuke deze keer! Berdien heeft ons een inspiratie-foto gestuurd waarmee we weer allemaal aan de slag konden gaan. Zoooo leuk om te zien wat een verschillende uitwerkingen de DT-leden hebben gemaakt, zowel kaarten, als LO's, als "iets anders". Echt weer super inspirerend!

Heel grappig. Toen ik de challenge/inspiratie-foto van Berdien zag, wist ik meteen dat ik een LO wilde maken en ik wist ook meteen met welke foto. Enkele weken geleden ben ik samen met Yvonne naar "Fair aan de Maas" geweest. Dit was een ontzettend leuke Fair op het recreatieoord "de Binnenmaas" in de Hoeksewaard. Maar toen ik woensdagochtend alle inzendingen van de DT-
leden op het blog zag staan, moest ik zo lachen dat Yvonne zo ongeveer dezelfde foto heeft
gemaakt en ook heeft gebruikt op haar LO. Tja... het kon ook bijna niet missen hé? Deze foto's waren gewoon geknipt voor deze challenge!!!

Dit is mijn uitwerking/LO:

Gebruikte materialen: kraft tag + mini-nietjes van Tim Holtz,
kaart "time" van Pink Paisley,
wekker stempel + die-cut van Girls Paperie,
kraft frame van Maya Road,
PP + (letter) stickers van Crate Paper (Portrait collection),
Thickers (Hardcover) van American Crafts

En dit is de inspiratiefoto van Berdien:


Dus laat je inspireren en ga aan de slag! Maak er iets moois van en het maakt niet uit wat, het kan allemaal... een kaart, een LO, "iets anders", verras ons maar!!!

7 opmerkingen:

 1. Nou wat een ellende he bij dat blogger, dan moet maar snel afgelopen zijn!!
  Ik vind jouw layout zo supergaaf, erg leuke foto's (inderdaad lachen dat Yvonne dezelfde heeft gebruikt)en wat een gave kleuren bij deze foto's, heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, Wat is deze gaaf.
  Echt helemaal af!

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest ook welmlachen toen ik jullie fot's zag. Had van Yvonne gehoord over de fair en de gemaakte foto's. Erg leuk dat jullie hetzelfde idee hadden wat dat betreft. Ik vind jouw uitwerking ermee i.i.g. erg gaaf, een heel mooie en strakke LO met weer helemaal jouw eigen stijl erin gelegd.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry voor de typfouten, op mijn iPad maak ik die snel :)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal gaaf en een echte Brenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto's zijn dan ook erg leuk, niet zo gek dus!
  Je LO is geslaagd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg gaaf!! Leuke details! de foto's zijn ook super.
  Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen