woensdag 18 mei 2011

Nog ff deze 2 LO's....

De 1e LO is gemaakt met die fantastische lijn van Girls Paperie "On Holiday". Wat heb ik veel gemaakt met deze lijn! Wel 3 complete LO's en dat is voor mij echt een record. Het papier verveeld gewoon nooit en elke keer is het resultaat weer zo anders.


Over de 2e LO heb ik eigenlijk belachelijk lang gedaan. De basis was heel snel, maar toen nog wat details  toevoegen. Dat was erg moeilijk... Hij heeft wel maanden in m'n croptas gezeten of ergens op m'n bureau gelegen. Uiteindelijk is tie nu klaar, nadat ik het geborduurde gele randje nog had toegevoegd,  vond ik m nog erg kaal. Wat nu? Friends stond er al heel lang als titel, maar uiteindelijk nog een subtitel toegevoegd voor de balans. Hij is wel erg clean en strak gebleven, maar ben nu toch wel redelijk tevreden. De foto is nog uit 2007 (??). Kobus en ik waren die dag alle twee naar de kapper geweest. Haha... je ziet m nog een beetje boos kijken!

4 opmerkingen:

 1. Erg leuk geworden Bren, de shoppingLO vind ik super, inderdaad heerlijk papier dit en die "sale-tags" zijn er perfect bij!
  Je friends Lo kan ik me nog wel herinneren van de crops, hij is uiteindelijk weer helemaal leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo, deze zijn allebei gaaf! Zo leuk, die shopping LO, veel te zien daar!
  Ook je tweede Lo is erg leuk, ik hou juist wel van strak, dus ik vind dit ook weer erg mooie!
  Leuke foto!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohohoh, zo herkenbaar... zo tutten met een l.o.! Soms kan ik uren 1 bloemetje van links naar rechts verschuiven, hahaha!!!!
  Ze zijn allebei super, vind bij die bovenste de postzegels echt geweldig! En die 2e, helemaal goed zo! Vind strak ook altijd erg leuk, al kan ik het zelf totaal niet (*grijns*)!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lootjes!! allebei zijn ze heel erg gaaf. Maar de bovenste is mijn favoriet.. komt denk ik door alll die kleine embellies.. daar hou ik van!
  Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen