donderdag 16 juni 2011

Pink Bicycle...

Deze foto heb ik gemaakt in Miami Beach, november 2009. Die fiets lonkte naar me.... haha! Je zag daar zoooveel fietsen, echt iedereen fietst daar heen en weer langs het strand... vooral om gezien te worden.
Heb eindelijk deze LO afgemaakt... want iedereen die mij kent weet het inmiddels. De details toevoegen tot ik tevreden ben, dat duurt soms even... En dit is toch een ander soort papier dan dat ik normaal gebruik, zoveel bloemetjes en zulke lievelijke kleuren. Eigenlijk helemaal niets voor mij! Maar uiteindelijk vind ik 'm wel erg leuk geworden!


Gebruikte materialen: PP + letters+ vlaggetjes van Girls Paperie,
kraft, wit cardstock,tickets en knoop van Creative Cafe,
kraft label en fiets-stempel van Maya Road, touwtje,
label (noteworthy) van PP Echo Park, datumstempel,
blauw labeltje met vinger van Pink Paisley.


7 opmerkingen:

 1. Nee, dit is niet jouw gebruikelijke ( papier)stijl, maar ik vind het wel een SUPER LO geworden, hoor. Dit moet ook gewoon zo bij die leuke roze fiets! Gaaf hoor!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit papier zou ik inderdaad niet bij jou verwachten, maar soms is het wel eens heel leuk om van het gebruikelijke af te wijken. En je layout is echt super !!!! Prachtige details en een geweldige foto zoals we van jou gewend zijn!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  wat een supermooi lootje!

  leuk gemaakt!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze LO heb ik vele keren langs zien komen tijdens crops, ik vond hem altijd al geweldig, maar je hebt gelijk, je hebt weer de perfecte details toegevoegd, zoleuk die vlaggetjes bijv., nu is hij helemaal goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is-ie leuk geworden!!!!! en dat "gelayerde" stapeltje links onder vind ik zo knap en leuk gedaan! Al die details maken het helemaal af!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke layout en al helemaal omdat het niet jouw kleurtjes zijn! Vind die vlaggetjes er zo leuk bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig lootje hoor geweldig mooi met al die details.

  BeantwoordenVerwijderen