zondag 17 juli 2011

LO's van de cropmarathon:

Op de cropmarathon van 9 juli j.l. heb ik weer heeeerlijk zitten scrappen. Uiteindelijk heb ik 2 LO's bijna helemaal afgemaakt (thuis nog enkele details toegevoegd). En met de 3e LO ben ik bijna klaar, daar zit ik vandaag lekker aan verder te scrappen. Dus die volgt een volgende blog-post wel weer. Al met al een goede dag gehad met gezellig kletsen, lekker eten en een mooi resultaat (bijna 3 LO's!).

De 1e LO heb ik gemaakt met foto's van een hele leuke dag met Yvonne. We zijn een paar weken geleden samen naar de Fair aan de Maas geweest. Dit is een fair die wordt gehouden bij het recreatieoord aan de Binnenmaas (in de Hoekse Waard). Was erg leuk om rond te struinen en ze verkochten heel veel leuke én lekkere dingen! Jammer dat het niet zulk lekker weer was (zelfs een beetje kil), maar gelukkig bleef het wel droog...Gebruikte materialen: PP, stickers en die-cuts van Crate Paper
(Emma's Shoppe en Portrait collection) PP van Pink Paisley,
bruine tags, bindtouw, mini-nietjes en stempel van Tim Holtz,
Thickers van American Crafts.

De 2e LO heb ik gemaakt met zomaar een foto van Jaap en mij, gemaakt tijdens onze meivakantie op Tenerife. Het was een gezellige dag en we zaten even lekker een waterijsje te eten... Het vrolijke PP van Echo Park (Country Drive) past er perfect bij. Dit PP komt uit een compleet pakket gekocht bij SBN.
Het is een vrij "simpele" LO geworden, maar na toevoeging van nog wat details (o.a. het twine) ben ik toch wel tevreden.

Gebruikte materialen:
kraft, turquoise cardstock, twine, mini-nietjes van Tim Holtz,
PP en stickers van Echo Park (Country Drive)

6 opmerkingen:

 1. Daar zijn ze dan !! Ze zijn schitterend Brenda ! Ik vind het prachtig zoals jij altijd meerdere foto's op een layout weet te verwerken.
  Groetjes Bedien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè, zo'n fair! De fairs op het terrein van kasteel Haarzuilen zijn ook zo leuk.
  Je bovenstee layout is prachtig, helemaal in balans en in prachtige kleuren. Wat Berdien zegt, zonder dat het too much wordt kan jij veel op een Lo verwerken. Ook de onderste vind ik erg leuk,zoals je de foto's hebt geplaatst en het leuke papier erbij.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele prachtige lootjes!

  erg leuk gemaakt!!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei geweldig!! Mijn favoriet is de eerste, ik vind deze zo prachtig van kleur en opbouw! De tweede is gewoon helemaal leuk, lekker vrolijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze leuk!! Maar die eerste is wel mijn favoriet hoor, prachtig is die zeg!!! maar die 2e is ook erg leuk, volgens mij hadden jullie toen een onwijs gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn allebei geweldig maar dat had ik al gezegd toch? :)

  BeantwoordenVerwijderen