dinsdag 6 september 2011

CFY#24

Goedemorgen! Het is weer woensdagochtend, (bijna) iedereen is weer terug van vakantie en het is weer tijd voor een challenge van CFY! Deze keer mijn favoriete challenge, namelijk een LO-challenge!!! Monique heeft voor ons een mooie schets gemaakt, waar ik lekker mee aan de slag ben gegaan. Samen met het nieuwe papier van Echo Park (Happy Days), is het een vrolijke LO geworden! De foto is gemaakt door Yvonne, waar ik samen mee op reis was naar LA (CHA winter 2011). Deze dag zijn we op daytrip geweest naar Santa Monica. We zijn met openbaar vervoer gegaan. Een hele reis met de bus, en we moesten 2x overstappen. Maar het was de moeite waard. We hebben een erg leuke dag gehad, lekker gegeten, geshopped en gelachen! Met zekerheid één van de Happy Days!

Gebruikte materialen:
  PP, chipboard en stickers van Echo Park (Happy Days),
die-cut en kaartje van Pink Paisley,
zwart cardstock, kraft, twine.

En dit is de schets gemaakt door Monique:Heel veel plezier weer met het maken van de challenge. Ipv een LO mag je natuurlijk ook weer een kaart of iets anders maken, zolang de schets er maar in terug te vinden is! Jullie hebben de tijd tot dinsdagavond 13 september 20.00 om jullie bijdrage te plaatsen op het blog van CFY.

5 opmerkingen:

 1. Even testen... Lukt het nu wel om een berichtje te plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het lukt!!
  Hij is erg leuk je LO, zonder naar je nam te kijken weet ik dat hij van jou is :-))

  Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jahhh......we kunnen wat plaatsen ;)
  Superleuke layout heb je gemaakt, lekker vrolijke kleuren en kan me voorstellen dat het één van je happy days is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige layout weer van jou! Helemaal op en top Brenda! Zo leuk, die embellishments die je gebruikt hebt en een erg gave foto!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf!! Elke keer gebruik je weer super papier!! Helemaal leuk.
  groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen