zondag 20 november 2011

CFY#34

De challenge van deze week is verzonnen door Joyce, onze gastdesigner voor een half jaar bij CFY. Zij heeft een mooie schets gemaakt. Helaas, door omstandigheden is mijn uitwerking niet op tijd af gekomen...
Het is nu zondag en eindelijk kan ik jullie mijn uitwerking laten zien. De kaart is bedoeld voor mijn schoonmoeder die volgende week jarig is. En hij is erg vrolijk geworden (ik heb een superhippe schoonmoeder). Ik kan hem hier zonder problemen laten zien, want zij leest nooit blogs!

Mijn uitwerking:
Doen jullie weer allemaal mee? Jullie kunnen je uitwerking van de schets nog tot dinsdagavond 22 november 20.00 inzenden!

12 opmerkingen:

 1. Laat is beter dan nooit.... En hij is wer leuk!! Dat tape isgeweldig hoor?

  Groetjes wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben we nu ook nog wat! leuke uitwerking heb je gemaakt!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ibderdaad, beter laat dan nooit! Hij is echt erg leuk, leuk zoals je het lint en het touw hebt gedaan! Een leuke hippe kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HIP!! Dat issie zeker en wat leuk dat je een schoonmoeder hebt die dat leuk vindt! Ik heb er ook een die zelfgemaakt mooi vindt, maar ik pas hem aan aan haar smaak en dat is niet hip! :)
  Maar IK ben mijn schoonmoeder niet en vind je kaart super. Leuk, al die kleuren en inderdaad.. dat lint en het touw. Jouw uitwerking is weer zo lekker anders en origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi &heerlijk vrolijk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh wat een supergaaf kaartje is dit zeg!
  Dat achtergrondpapier is om te smullen!
  Echt heel vrolijk :0

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zal je schoonmoeder daar blij mee zijn... Inderdaad erg leuk en vrolijk papier dat je gebruikt heb!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja je kaartje is echt super geworden! Wat leuk dat je alsnog meedoet, iedereen heeft het wel eens druk toch? ;-) Wat een goed idee om biezenband (ik weet even niet hoe het heet hahaha)te gebruiken! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een schitterend kaart je brenda wat een leuk idee om dat touwtje zo vast te nieten. Hier zal je schoonmoeder zekers blij mee zijn. Je vroeg me hoeveel kaartjes ik per jaar maak tja heb ze nooit geteld maar het zijn er inderdaad veel als je bedenkt dat ik er zeker zo'n 6 per week maak.........

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig Brenda !!! Gaaf gedaan met dat lint en touw !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen