donderdag 15 december 2011

Mocca love

Een weekje geleden heb ik eindelijk deze LO afgemaakt. Hij lag al een tijdje (vanaf de laatste cropmarathon) en ik kon er maar niet tevreden over worden... Tenslotte heb ik er een heel deel afgehaald, inclusief de foto's. Vervolgens heb ik de foto's opnieuw afgedrukt op een ander formaat en er weer mee aan de slag gegaan. Was best moeilijk, want ik had er natuurlijk het e.e.a. afgerukt, waardoor er delen van de LO beschadigd waren. Maar met een beetje inventief denken en een embellishment hier en daar is het toch gelukt! De LO is af en ik ben er uiteindelijk toch tevreden mee.

De foto's zijn gemaakt door mijn dochter Anke. Het was tijdens een boottochtje ter ere van het 25-jarig huwelijk van mijn schoonzus en zwager. Het was die dag echt zomers warm, wat een geluk! En dat op 1 oktober.... Dat moest dus gevierd worden met een gebakje, en wel het lekkerste (en slechtste) wat er is: mocca gebak!!!! Mmmmmmmm..... ik heb er erg van genoten!


Gebruikte materialen:
PP en die-cuts van Crate Paper (Random), houten taarttableau van Pink Paisley,
 fabric letters van Prima, touwtje, knijpertjes, mini-nietjes van Tim Holtz, letters van QK.8 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm supermooi geworden!!
  Maar...grrr...wat kun je er dan even de balen van hebben als het niet lukken wil hè?!
  Je kan er nu dik tevreden mee zijn, erg leuke foto's ook! Zo te zien kun je dat mokka gebakje wel hebben hoor ;-)
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, doe jij dat ook??? Dingen eraf rukken?? Soms foto's inderdaad waar lijm op zit (in mijn geval) :):):) Ja, en dan moet je wat, hè? Ik vind het knap zoals je het hebt opgelost en dit is weer een onwijs gaaf LO'tje! Leuk die lijn met "vlaggen" erboven. En natuurlijk de rest ook, jij staat trouwens altijd goed op foto's lijkt het wel. I wish....

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hartstikke layout is dit geworden! Lekker veel details en kleuren, daar hou ik van!! (maar ik hou niet van mokka gebak, LOL).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh prachtig !! Leuk zoals je alle embellishments gebruikt hebt. Dat tafeltje is ook een leuk idee. En prachtige foto's van jou !!
  Ben je er ook zaterdag met de crop ??
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. helemaal weer super geworden en die knijpertjes zoooooooooooooooooooooo leuk waar heb je die van dan. groetjes,
  Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke LO, Brenda. Weer superknap gedaan met die toch heel verschillende kleuren. Mooi hoe je er toch altijd weer 1 geheel van weet te maken. De slinger is fantastisch! Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke layout! Je kunt echt zien dat je heerlijk zit te genieten! Ja dat er af halen doe ik ook... en dan word het altijd weer een uitdaging om alle plekken op te lossen! Maar jou is het goed gelukt want er is niets van te zien!

  BeantwoordenVerwijderen