vrijdag 18 september 2009

Scraplift....


Al geruime tijd geleden heeft Wilma een challenge geplaatst op het forum van Scrapbook Nederland. De challenge was om een LO te liften uit een oud boek over scrappen, wat je nog op de boekenplank had liggen. Dus ik ben op zoek gegaan in mijn scrapboeken, heb een LO uitgekozen en ben aan het scrappen geslagen...
Helaas duurde alles wel een tijd langer dan gepland. De basis was snel af, maar daarna hebben de zomervakantie en een verbouwing aan de badkamer roet in het eten gegooid. Maar gisteravond, een maandje of 2 later dan gepland, heb ik hem eindelijk af kunnen maken! Hiervoor heb ik nog wel een gevecht moeten leveren met onze oude naaimachine. Ik raak dat ding nooit aan, het is (t.n.t) echt mijn man zijn machine. Als er iets vermaakt moet worden of genaaid, dan is hij de aangewezen persoon en hij kan het nog goed ook! Maar details die zijn aangebracht met de naaimachine vind ik zooooo leuk! Na een workshop gevolgd te hebben bij Scrapbook Nederland, ben ik een beetje over mijn vrees voor een naaimachine af. Maar tot nu toe had ik thuis nog geen poging gewaagd. Alleen bij Roos thuis, tijdens een crop, heb ik al enkele keren wat genaaid op een LO. Maar dat was dus onder begeleiding van Roos, die goed kan naaien. NU heb ik het helemaal alleen gedaan! Ben trots op mijzelf, maar ik ben bang dat ik geen natuurtalent ben (zeker niet voor rechte lijnen of netjes genaaide zigzag-steekjes enzo). Hahaha... ik zeg gewoon dat het zo slordig bedoeld is!!! Voor mij maakt het nl. niet uit, ik vind het gewoon LEUK!
De LO gaat over mijn oude badkamer en waarom ik een nieuwe badkamer wilde. De foto´s zeggen genoeg! En bij elke foto heb ik zo m´n herinneringen... Zoals aan de plank onder de wastafel, die heeft er wel 2 jaar gestaan om te voorkomen dat hij naar beneden zou storten!!!

This is the book from wich I choose a LO to lift. Designing with Details from Autumn Leaves, 2007.
Uit onderstaand boek komt de LO die ik heb gelift. Designing with Details van Autumn Leaves, 2007.I lifted this LO from Jackie Bonette. It´s on page 14 of the book.
Hieronder staat de LO die ik heb uitgekozen om te scrapliften. Deze LO is gemaak door Jackie Bonette en staat op blz 14 van het boek.


And this is what I made of it...
En dit heb ik er van gemaakt...

3 opmerkingen:

 1. Je LO is erg leuk geworden Brenda! Die stiksels maken het helemaal af en zeker bij deze foto's is slordig helemaal op z'n plaats! :) Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zei het al op SBN, vind het een supergave LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een waanzinnig lift, schitterend!
  grz
  Revlie

  BeantwoordenVerwijderen