zondag 9 oktober 2011

SMASH!!!

Ook ik ben er voor gezwicht... en ben aan het "smashen" gegaan. Ik heb de oranje versie. De voorkant wil ik nog wat bewerken, dat volgt nog. Maar dit is mijn 1e SMASH bladzijde...

Er lijkt niet veel verschil te zijn tussen mijn normale scrappen en het smashen? Dat klopt, want ik ben ik! Maar de werkwijze en gedachte er achter is wel degelijk anders. Bijvoorbeeld zoals ik met deze bladzijde ben begonnen. Ik had een fotootje uit de Allerhande van de AH geknipt, gewoon omdat ik de kleuren zo leuk en vrolijk vond. Die heb ik gewoon rechts bovenin de bladzijde geplakt. Vandaar ben ik met behulp van mijn restjes en andere spulletjes uit m'n scrapkamer aan de gang gegaan. Ik heb de stukjes papier en Hambley sheet niet geknipt, ze komen rechtstreeks uit de restjes-doos. Eigenlijk heb ik gewoon van boven naar onder gewerkt en telkens wat toegevoegd. Halverwege de pagina bedacht ik de "titel", gewoon, omdat het klopte. En toen bedacht ik dat een lijstje van mijn huidige top-5 wel leuk zou zijn. Het zijn er uiteindelijk 6 geworden, gewoon, omdat het paste! Uiteindelijk is het een gezellige pagina geworden, waar ik helemaal tevreden over ben. Hij lijkt erg netjes, maar ik heb hem met vrijheid inelkaar "geflanst". Heerlijk! Hier moet ik zeker van leren en dat ook vaker in mijn LO's gebruiken/doen. Daar zit ik soms uren-dagen te schuiven voor de perfecte plek van alles. Terwijl juist meer op intuïtie afgaan erg prettig kan werken... Haha, ik ga er aan denken bij mijn volgende LO!

6 opmerkingen:

 1. Ooh dit ziet er erg leuk uit Brenda !!! Knap hoor dat je dit zo "geflanst" hebt ! Dat is geloof ik niet aan mij besteed :-)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen hoe je deze mooie pagina in elkaar hebt gebreid... ;)
  Ik herken wel veel, hoor. Dat schuiven enzo... Perfectionistisch?
  Goed van je om dat los te laten! Ik vind het een prachtige voorpagina en wens je veel succes met dit boek!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zeer vrolijke pagina! Dat wordt een vrolijke smash!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig, kende het smachen (?) niet. Leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. even een vraagje...welke kleur is teal ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend grappig om te lezen. Als ik niet wist dat het jouw blog was, had ik je werkwijze nooit herkend als die van jou.
  Enne ik vind het eindresultaat onwijs leuk!
  Moet je vaker doen brenda!

  Enne waarom staat lime niet op 1?


  Ik heb net deze week een smashboek gekocht, vond jouw (en verhalen van anderen) zo aanstekelijk, dat wilde ik ook.
  drie maal raden welke kleur...

  (in een keer goed ;))
  Groetjes Leoni

  BeantwoordenVerwijderen