woensdag 30 november 2011

CFY#36

Hallo... het was deze week weer mijn beurt om een challenge te verzinnen voor CFY. Ik heb een schets gemaakt voor een LO! Dus haal een leuke foto of bv. ansichtkaart met mooie afbeelding te voorschijn en ga aan de slag! Natuurlijk mag je ook een kaart of iets anders maken met deze schets als uitgangspunt. Maar deze week is er wel een extra goede reden om een LOtje te maken... kijk maar onderaan dit bericht! Ik ben erg benieuwd naar de eindresultaten!

Dit is de schets:
En dit is mijn uitwerking:
Deze foto heb ik gemaakt in Los Angeles. Yvonne en ik waren lekker aan het shoppen in een grote mall, toen we deze Apple advertentie tegen kwamen, gewoon op de zijkant van een gebouw. Wauw!!! Hij was echt heeeel groot!
LET OP: deze week is er een extra reden om mee te doen, want ik stel een leuke RAK ter beschikking en iedereen die daadwerkelijk een LO instuurt, maakt kans op dit leuke prijsje! Dus doe eens gek, en maak een LO!Jullie hebben de tijd om je bijdrage in te zenden tot dinsdag 6 december 20.00! Succes allemaal en heel veel plezier met deze challenge!

12 opmerkingen:

 1. Leuk, en de foto is inderdaad "enorm" leuk!!

  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zeg! Inderdaad een pakkende foto en wat een mooie LO! Mooi die muursticker erop, en wat een gave houten vlaggetjes!
  Leuk dat je een rak-je verloot!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke schets Brenda! Ik zag er eigenlijk een stoomboot in, maar dacht dat jij dat er vast van gemaakt zou hebben! Je layout was dus een complete verrassing toen ik hem zag! Mooie kleuren, wat apart die muursticker, en die vlaggetjes zijn zooo leuk! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had m al gespot bij CFY: superlootje joh en de sketch vind ik ook erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave layout is dit zeg! Die foto is inderdaad waanzinnig! Je LO is weer helemaal leuk, al die kleine details, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super layout weer Brenda !!!! Zoveel gave details. En wat een goed idee om die houten vlaggenlijn door te knippen. Ik heb die ook, maar hij is vaak te lang, dus bedankt voor het idee :-)
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt je eigen LO echt super uitgevoerd! Ik hoop tijd te hebben, dat ontbreekt een beetje bij me de laatste tijd!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke schets heb je gemaakt voor ons. Het is een schitterende layout geworden met leuke details en natuurlijk met vlaggetjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke layout Bren!! Ik zou willen dat ik tijd had .... well,who knows?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind jouw eigen uitwerking echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb echt me best erop gedaan vandaag.
  Tante hier al de hele week.
  Gisteren voor mijn schoonmoeder een kalender gemaakt, ben er acht uur mee bezig geweest.
  Maar het wel mooi geworden.

  zonnige groet

  Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. the woodgrain!! my favorite!! loving your work!

  BeantwoordenVerwijderen